Skumbad & Lejon..

image
Innan det var dags att bege sig ut på kvällens middag tog jag ett härligt skumbad. Härligt,det tyckte Karisma oxå att det verkade. Plötsligt hade jag sällskap av en valp i badkaret. Hur många hundar gillar att bada skumbad? Hon trivdes i alla fall och nu luktar hon så gott igen:)
Hon tyckte dock att sisådär 10 minuters bad var lagom sedan ville hon upp. Torkades med handduk och fönades torr sedan fönades hon. Sedan det gulligaste av allt, när hon badad och tvättats är fönad och klar går hon speglar sig:) Lite pimpinett kan man väl säga att hon är..

image
Var och åt middag på Da Bruno – strömavbrott blev det mellan förrätt och varmrätt men varade bara lite drygt 10 minuter så ingen kris uppstod.. Gott var det hur som helst så nu är jag mer än proppmätt..

imagea>
Jag är i grunden en snäll person, lite för snäll i bland. Men när människor behandlar andra människor illa och/eller respektlöst då blir jag som en Lejonhona på dåligt humör. Just nu är jag just det, inte mot alla såklart men mot några stycken riktiga usla, fega och på toppen
på det okunniga personer.. Då går jag genom eld och vatten för den eller dem som drabbas. Härskarteknik och gömma sig bakom andra och spela falskspel förtjänar inget annat än total respektlöshet och en fight tillbaka så det gör ont i plånboken..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.