Slö..

image
Efter den minst sagt usla nattsömnen och ett väder som är så då där tror jag bestämt att Karisma & jag tillbringar påskdagen på rummet. Bortsett då från några Karisma promenader.
Kan vara riktigt skönt att ha en sådan dag. Jobba lite med must to dos, göra en djuprengörande ansiktsmask, läsa lite tidningar, se någon film & boka Roomservice. Låter rätt skönt i mina öron.
image
Must to Do, men i morgon är att köpa några glada happy plugs. Ska till läkaren för tester i morgon klockan 11,00 och efter det kan lite shopping vara bra för att skingra tankarna. Såg förresten så snygga golvlampor i ett skyltfönster när de hade stängt. Dem måste jag oxå kolla på..

image
Sedan bara måste jag besluta om min fest, vara eller icke vara och i så fall när.. Inbjudningskorten och allt annat som ska tänkas ut. Ja, vi får se hur det blir med det hela helt enkelt..

image
Ska tydligen bli någon ny Hollywood fru i år. Mäklare från New York & Los Angeles så hon kan ju vara intressant att få med i programmet. Vem ryker? Britt Ekland för att hon inte vill eller Åsa för att hon är rätt ointressant? Inte direkt någon präktig flicka det inte, Golddiggers brukar de visst kallas. Nej, inget elakt skvaller..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.