Fest ur spår..

image
Som jag berättade igår så var det stor fest här i går på hotellet. Festen hölls på restaurangtorget med någon känd spansk DJ ( bilden har jag ”stulit” och föreställer Avicii men det var inte han som var här. Nåväl högt ljud får man stå ut med en sådan kväll, även om vi bor väldigt nära restaurangtorget. So far so good – även om jag somnade sent så somnade jag i alla fall. En stund.

image
Strax före 05.00′ var det en kille som flippade ut totalt. Jag menar totalt. Tyvärr valde han att göra det utanför vårt hotellrum. Vaknade av ett jäkla skrikande och gapande och trodde först att det var slagsmål modell större. Men icke. Allt skrikande och annat kom från en person, inte ett gängbråk. En hotellgäst trodde att han skadat sig och gick fram och frågade om han behövde någon hjälp. Det resulterade i att den stackars gästen fick en rejäl smäll på käften. För att göra sisådär 45-50 minuters händelse till en short version:
1. Kompisarna fick inte lugn och stopp på honom.
2. Hotellets vakter misslyckades oxå
3. Polisen misslyckades oxå
4. Ambulansen fick tyst på honom och lugn. Antar besövningsspruta. Sedan fick han föras till skjulhus och lugnet återuppstod så man kunde somna om en stund.

Det var ju nästan så man trodde man var hemma i Sverige , här brukar vara lugnt och utan fylla & bråk. Men jag var ju nästan hemma i Sverige, för det var så klart en svensk som stod för nattens drama.
Han lär inte må speciellt bra i dag när han vaknar..

Här hoppas vi nu på lugnare dag, eller rättare sagt natt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.