Facing the fact..

image
Gäddhäng. Åtgärd nödvändig. Måste till någon sportaffär och införskaffa hantlar eller ännu hellre något ”roligare”redskap för träna bort det allt annat än uppskattade gäddhänget. Hantlar verkar ju hur trist som helst – förslag någon? Bort ska det i alla fall. Yogan kan väl kanske hjälpa till lite men här pratar vi akut åtgärd..

image
Får väl införskaffa lite hjälpmedel så att jag fattar hur man utövar yoga så att rätt effekter infinner sig. Andas rätt och allt sådant annars kommer jag köra Yoga pass på maxfart och då är det ju bortkastad tid och resultatlöst.

image
Den här säljer som smör i solsken så då kan man kanske våga utgå ifrån att den är bra och kan vara ett bra steg två för mig när barn yogan och basics är inlärda. Får köpa den när jag åker hem till Sverige nästa gång. För Yoga det ska jag. Punkt slut.

image
Någon som är helt slut är den här lilla krabaten som varit ute länge idag. Växer gör hon oxå så det knakar. Jag tycker inte att hon behöver växa mer, hon är ju så gudomligt söt nu när hon är valp.
Men växa kommer hon oundvikligen att göra, men fin kommer hon alltid vara oavsett storlek.

image
Blev ingen frukost i morse efter den förstörda nattsömnen. Får ta igen det i morgon i stället. Ska gå & lägga mig strax och lyssna på min ljudbok & somna i tid. Hoppas att den här natten passerar utan att någon totalt flippar ut utanför hotellrummet..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.