Bara måste..

image
..den här skärmdumpen.. Kan inte minnas när det var noll på alla samtidigt. Rensat rejält kan man säga. Har en del kvar att svara på och åtgärda men inget oläst = har koll. Wonderful feeling! Nu gäller det bara att försöka behålla det så här. Lättare sagt än gjort tyvärr..

image
När jag tatuerade Pippi Långstrump så finns ju Herr Nilsson med. Tatueraren tyckte att det var orättvist att inte Lilla Gubben fick vara med. Kom och tänka på det idag. Kanske han skulle få vara med på ryggslutet eller så, eller inte. Jag är ju som sagt inte 25 längre.. Vet några som skulle bli ”galna” om jag gjorde det. Ingen nämnd, ingen glömd.

image
I morgon blir det ett besök till Puerto Banus. Hamnsidan med alla sina lyxyachter och vrålåk till bilar och kvarteren bakom med massor av butiker;
image
Tycker om att åka dit ibland och bara flanera, kanske shoppa något eller fika på någon av alla uteserveringarna. Tycker dock ännu bättre om att åka hem igen. Puerto Banus är ett par steg för Posh för mig..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.