Vad hände med..

image
..vädret? Väderomslag, rätt mulet i dag och ingen högsommar temperatur längre. Men det gör ingenting, det är skönt ändå så länge det inte dagarna regnar bort. Har att göra både söndag, måndag & tisdag så det kan vara rätt skönt om det inte är för varmt.

image
Första kvällen man fått ”bylsa” på sig med jacka och sjal i kväll. T-shirt läge tidigare kvällar vid middagstiden. Köpte djuprengörande ansiktsmask och fukttillförande ansiktsmask på Apoteket på vägen hem från restaurangen. Många apotek här är som en kombination av apotek och kosmetikabutik. Sedan var det ju den där nya cremen som absolut skulle reducera alla rynkor kring ögonen. You know me – det gick jag ju på direkt så nu är det upp till bevis för den lilla röda förpackningen med ögoncreme.

image
Påskafton till trots, enkel middag på Mr Wok med Pappa som sällskap. Karisma med i sin lilla väska och sa inte ett pip under hela restaurangbesöket. Kunde inte hålla mig – jag vet, varning på detta men stack ned en liten skål med jordgubbsglass till henne när vi ätit klart. Får vara en engångsföreteelse och hon får ju inte gå på hotellets fest här i kväll. 800 gäster, men Karisma & jag stannar på rummet. Ansiktsmask kanske kan vara ett bra substitut..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.