I have..

image
Känns det igen? Inte för att man lider någon brist på kläder men man kan inte hitta något i garderoben som känns rätt.. Händer väldigt ofta.. Den här gången dock av ett annat skäl; Jag fattar helt enkelt inte hur jag tänkte när jag packade. Inte alls antagligen. Tur man har lite kartonger med kläder på kontoret. Får åka dit och rota runt lite på måndag så kan det i alla fall bli någorlunda lätt att klä sig till middagarna.

image
I morse var det sååå mycket folk på frukosten så man nästan fick en stressfraktur. Åt bara en omelett
och drack några glas juice – orkade inte vara kvar i den hysteriskt stressade miljön. Hoppas det blir bättre i morgon – får ju inte glömma vitaminerna och allt det andra.

image
Hann inte gå till Jenny innan jag åkte. Tycker håret inte känns helt bra så jag ger mig på en kur nu innan det är dags att ge sig av på middag. Får se om det känns bättre efter det..

Rapport kommer..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.