I dag på Påskafton..

image
..vaknade jag, för att vara mig, med tuppen. Före åtta, inte ofta det händer om jag inte ställt klockan. Så det där Magnus Uggla lovade mig om att bli morgonpigg när jag fyllde 50 stämmer dessvärre inte, i alla fall inte på mig.
Ska strax hoppa i en härligt bad innan vi ger oss av Karisma & jag.

image
I bland kan jag verkligen vara devisen ”creature of habit” personifierad. Turen går således till Estepona för att handla lite, det är ju trots allt Påskafton. Även om man är i Marbella och tillfälligtvis måste bo på hotell någon vecka. Varför just Estepona?

image
Här är anledningen. De har typ allt du behöver och till galet låga priser. Det är så otroligt mycket billigare än i Sverige så man inte tror på beloppet som visas på kassadisplayen. Bunkrar upp med läsk för att undvika att bli ruinerad genom hotellets minibar eller roomservice..

image
Eftersom det återstår 14 dagar innan jag kan flytta in ”hemma” igen så behöver jag komplettera med lite kontorsmaterial mm. Ej att förglömma öronsnäckor till min iPhone – det blev ”Tisdagarna med Morrie” by the way. Har inte lyssnat mer än ca 45 minuter men kan konstatera att man nog kan lära sig ett och annat klokt från denna bok.

image
Som sagt så är det ju trots allt Påskafton. Tänk om jag skulle kunna hitta några påskliljor som man kan göra något fint av. Skulle lysa upp hotellrummet och ge det lite påskfeeling. Men mina förhoppningar är sådär.. De har säkert bundit ihop dem till gräsliga buketter som de brukar göra.. Återstår att se.

Nu snabbt fixa till mig, frukost och sedan mot Estepona!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.