Inte ett enda..

image
..ägg har jag målat och/eller ätit i dag. Inte en sillbit så långt ögat når. En riktig ”icke påsk” med andra ord. Lika glad för det. Påskmaten står ändå inte överst på min favoritlista. Finns så mycket annat gott att äta. Inte ett enda
påskpynt eller påskblommor, eftersom jag bor på hotell. Något blombud kom såklart inte heller..

image
Inga påskägg köpta eller något godis ätit. Satsar på att hitta några chokladkaniner i morgon – om andan faller på. Kan faktiskt vara utan påskgodis helt utan problem.
image

Live your Brand
image
Är, enligt mig, det absolut viktigaste om du jobbar med vilket varumärke som helst. Kan göras på väldigt många olika sätt. Att all reklam är bra reklam är ren och skär bullshit om ni frågar mig. Men tillbaka till Live your Brand.. Kanske skulle införskaffa ett par sådana skor att ha när jag är på Lotus kontoret. Hög risk att jag skulle behöva gå hem efter en timme så får nog hitta några åtminstone lite mer bekväma. Live your brand måste ju göras med i alla fall lite stil och det är inte ett stapplande tant med skoskav direkt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.