Första April..

image
Första April i dag, om jag inte visste bättre så skulle jag tro att hela Wallmans sk ledning var just inget annat än ett riktigt Aprilskämt.. Bitter? Absolut inte, bara ledsen över hur det sköts och människor behandlas.

image
Av all den glädje och värme som fanns en gång i tiden finns inte mycket kvar.

image
I morgon börjar påsken! Härligt med ledigt för alla som jobbar. Hoppas att det blir lite vår i Sverige. Här har jag sommar så jag kan då verkligen inte klaga. Det jag däremot inte kommer få är ett stort påskägg fyllt med gott smågodis. Varför? Allt smågodis i Spanien är allt annat än gott. Sötsliskigt och färgämnen i oändlighet.

image
Får se om jag kan hitta en påskkanin i choklad från Lindt eller något. Det är nog det bästa jag kan åstadkomma. Men dom är väl säkert goda..

image
Vad kan jag mer önska för påsken? Ja, tex att ett par personer sätter sig på en kvast och far till Blåkulla. Viktigt dock vill jag poängtera är att de stannar där..

Kram

2 reaktioner på ”Första April..”

  1. Jaaa du Eva, du har nog helt rätt! Dessvärre! Vi ses på Blåkulla men du och jag får i alla fall åka hem igen! <3 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.