Roomservice..

image
Blev Roomservice ikväll.. Trött efter att flängt runt typ hela dagen. Har verkligen behov av återhämtning. Gott var det och Karisma var nöjd hon oxå eftersom hon fick smaka lite hon oxå. Tror inte torrfoder är riktigt hennes grej..

image
Dags att även snygga till sig i håret. Ska boka tid hos Benji nästa vecka. Det är på samma ställe som naglarna. Gillar honom och han förstår sig på tunt svenskt hår, det är det inte alla som gör här..

image
I morgon ska det betas av ordentligt på To Do listan. Några bockar har det allt blivit i dag men i morgon behöver det bli några fler. Är ju så nära nu att nå målet att vara klar. Men det blir lite som när man renoverat och har de där sista grejerna kvar, gör man dom inte på en gång så tenderar de till att aldrig bli gjorda.

image
Sedan är det dags för ett möte på Lotus kontoret. Jag har ju inte varit nere på tre månader så har en del att catch up och att ta itu med framtidsplanerna. Lär ta några timmar det mötet..

image
Har valt ut en ny ljudbok nu. Ingen aning om den här författaren så vi får väl se om den fångar intresset eller inte.. Får inte fånga för mycket just ikväll, behöver somna i tid så att jag kommer upp i tid..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.