18 april..

image
Varit i lägenheten i dag. På heder och samvete nu utlovat att ALLT ska vara klart och möblerat så att inflyttning kan ske 18/4. Nåja, vi får se vad på heder och samvete innebär på spanska:) Fullt ös var det på hantverkarna i dag i alla fall. Det målades och donades överallt. Så jag har faktiskt hopp om att den 18/4 kan bli en sanning.

image
Fortfarande underbart väder och varmt som en svensk högsommar. Blommar gör det överallt – njuter!

image
Efter besöket i lägenheten ett kort stopp på Lotus kontoret innan det var dags att få naglarna fixade. Det var verkligen i elfte timmen, inte så snyggt med avskavt nagellack på var och varannan nagel. Men nu, nu är de så fina och välskötta igen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.