Dags att..

image
..snygga till mig och sedan ge mig iväg för att hämta upp Pappa. Destination Estepona & Mr Wok. Hungrig trots att jag unnade mig roomservice och en lunch på terassen. Lika varmt & skönt idag.

image
Ska göra något som man bara inte gör på fina hotell. Köpa med mig Coca-Cola från en livsmedelsbutik och bunkra upp lite på hotellrummet. Det går bara inte att ta från minibaren hela tiden, det är likvärdigt med en smärre konkurs för en ”heavy user” som mig. Apropå Coca-Cola.. Hade ut ett glas på nattduksbordet tidigare i dag. Ofattbart hur mycket Coca-Cola ett 20 cl glas kan innehålla när man välter det. Känns och ser ut som en liter, minst. Lyckades rädda telefoner etc så jag hade tur i oturen..

image
I morgon kl 15.00 är det tid bokat för att få naglarna fixade. Är ju rena rama sommaren här så det får bli något somrigt och fint. Rosa eller så..

image
Blir ingen sen kväll i kväll. Har en del mail att både läsa och skicka. Lite annat fix också som ska bli gjort. Men nu när jag kan varva med mer ledighet än jobb så är det inga problem att jobba en timme här och där. Har nog inte slöat så mycket de tre senaste dagarna som jag gjort nu på minst 1,5 år. Underbart skönt!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.