Temperaturen kl 21.30..

image
Klockan är 21.30 och det är 24 grader ute, 24 grader!! Magiskt. Kollat 10 dagars prognosen och om den håller vad den visar kommer jag vara mer än lycklig över vädret.

image
Har bara en kvart kvar på den ljudbok jag lyssnar på nu, riktigt bra har den varit, men mycket elände & sorg. Dags för lite humor tror jag bestämt. Lutar åt Anna Mannheimers bok, gillar hennes humor trots att hon är från Göteborg:)

image
I morgon en timme eller så i solstolen på terassen. Vågar nog inte mer än så. Jag är kritvit och solen är superstark just nu. Lite annat som behöver fixas i morgon oxå..

image
Till exempel raka benen. Hög tid är ett riktigt understatement, påminner nästan om en man, hemska tanke. Men det löser vi snabbt i morgon helt enkelt. Tror att hela det löpande underhållet för mig får bli i morgon – trots att klockan bara är 21.30 är jag trött..

Sängen, ljudbok, sova – så får det bli. Då kan jag äta frukost i tid i morgon bitti & promenera med Karisma som liksom inte får nog av att upptäcka allt nytt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.