Medarbetarundersökning..

image
..går vi igenom just nu för året som gått. En del upp och en del ner. I alla stora företag har man processer och rutiner på plats när det gäller det mesta. Något som är både lätta att glömma och hinna med när man är småföretagare som man är nu för tiden. Viktigt att inte glömma men man måste inte göra det så komplicerat, det viktiga är att veta hur ”företaget och medarbetarna” mår och trivs.

image
Undrens tid är ännu inte förbi.. Ingen laxsallad till lunch idag på mötet tack & lov. Istället en riktigt god rostbiffsallad. Ska ändå se om jag kan hitta en hamburgare eller något på flygplatsen innan jag flyger hem. Kommer ha lite tid att ”slå ihjäl” där eftersom mötet blev klart för tidigt.

image
Får spendera lite tid i Taxfree butiken och sitta och jobba lite.. Om jag inte lyckas charma mig till att få ta ett flyg tidigare.. Men så mycket charm har jag nog inte..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.