Över Östersjön..

image
..färdas jag just nu på väg mot Helsingfors och styrelsemöte. Framme kl 10.10 så har gott om tid att läsa styrelsematerial, läsa lite tidningar jag köpt, lyssna på min ljudbok och lite annat. Skönt, men kommer nog sakna Karisma när jag ska sova:)

image
Något annat jag saknar är svarta byxor till kläderna till styrelsemötet i morgon. Blev lite stressigt när jag skulle packa. Har så många svarta byxor så jag vägrar gå till Taxfree butiken och köpa ytterligare ett par. Det får duga med jeans på mötet helt enkelt. Min färgkombination i morgon kommer inte vinna pris men är tillräckligt ok. Färgmässigt hade mysbyxorna jag har på mig just nu varit bättre men att komma i mysbyxor och kavaj till mötet blir nog lite väl udda och opassande..

image
Snart handlar det inte om svarta kläder utan ljusa och färgglada färger under hela semestern. Förutom då mina absoluta favoritbyxor från Randolph som är just svarta. Vida, världens skönaste material. Tror faktiskt jag ska gå och köpa ett par till innan de försvinner ur kollektionen.

image
En sådan här vit spets ”strandtunika” såg jag på Calzedonia – jättefin. Krävs dock att man är lite brun så om jag lyckas bli det ska jag köpa en sådan på Calzedonia i Marbella.

Kommer få ta med mig lite jobb men inte så mycket till Marbella. Det gör inget för jag kommer ha svårt att göra ingenting i nästan fyra veckor. Sedan har ju det där med deadline den 3/5 som ska göras oxå så det kommer nog bli en perfekt semester för mig..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.