Finns det något vackrare..

image
..än elefanter? Ja, med största sannolikhet om man tittar till det som vi normalt kallar skönhet. Hur som helst så älskat jag elefanter och tycker att det är så vackra. Har sett en underbar fototavla i Moodgallerian och en sådan vill jag ha i Marbella lägenheten. ❤️

image
Har valt ut och börjat lyssna på en ny bok; Gift med djävulen. Kan låta som något abstrakt märkligt men det är tyvärr en djävul till man. Uppläsare Reine Brynolfsson som läser jättebra. Har bara hunnit lyssna 40 minuter men den verkar vara riktigt bra.

image
Kom på att jag måste bunkra upp och köpa massa snus i taxfree butiken på båten. De stannar ju typ en minut på Åland och då får man sälja taxfree. Med de nya höjda snuspriserna i Sverige blir det en väsentlig skillnad. Alltså spar man pengar kan man säga om man vill se positivt på allt:)

image
Sedan är det dags för styrelsemötet. Har inte vågat kolla hur många sidor styrelsematerial det är den här gången. Brukar variera mellan 200-350.. Nu har vi ju precis förvärvat Ottoboni så det lär vara mycket nytt material den här gången. Får med andra ord INTE glömma läsglasögonen, då uppstår kris för en tant som mig.

Avslutar med en bild på världens underbaraste tant, min mormor som tyvärr lämnade det här jordelivet redan 1976. Men hon, precis som min mamma finns med varenda dag ändå ❤️❤️
image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.