Tror inte att..

image
Morgan Johansson har sett så här glad ut i dag efter incidenten med brandsläckaren när han besökte ett boende för asylsökande. Min och Morgans relation kan man kalla obefintlig och tröttsam på samma gång. En gång i tiden hade jag honom till bordet vid en middag, tror han var Folkhälsominister eller något annat då. Hur som helst så var han väsentligt roligare än han såg ut. Det var då det, nu i samband med Sheikh och otaliga kontakter med hans stab är det mindre roande. Jag är säker på att de är förklädda papegojor som upprepar samma svar oavsett fråga. Det är så politikerförakt skapas..

image
Jag skulle i alla fall se väsentligt gladare ut än Morgan gjort i dag om det ramlade ner ett kreditkort fyllt med säg 500 000 kronor och så fick man bara använda det till att shoppa saker till sig själv. Drömma kan man ju alltid, eller hur?

image

image
Nu är jag ju rätt så realistisk av min natur så det kommer nog inte landa något sådant kreditkort. Kommer därför hålla mig till bl.a. H&M i morgon när jag ska hitta lite sommarkläder inför resan. Alltid hittar man något, man ska inte underskatta vare sig H&M eller Lindex..

image
Gillar Lindex nya Pay off med Role modell istället för bara modell eller super modell – bra signalvärde. Sedan hade ju tjejerna kunnat vara lite mer vanliga och faktiskt äkta Role models så hade det varit ännu bättre. Kanske jag som är totalt okunnig och inte vet att de här tjejerna faktiskt gjort stordåd och är äkta Role models. För mig nu är det bara modeller med ett annat epitet..

image

Tidig kväll i kväll, mycket på agendan i morgon..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.