Bloggfri lördag..

image
I går var det fullt upp från morgon till kväll så något bloggande hanns inte med..

image
Hela dagen var jag hemma hos en kompis som är ungefär 25 gånger mer organiserad än mig och vi sorterade och strukturerade system. Så skönt och så mycket roligare att vara två att göra det.

image
Sedan snabbt i väg och köpa presenter, har aldrig lyckats hitta så bra presenter så snabbt. Thomas iväg på kalaset och jag hemma med Karisma hela kvällen.

image
Lite impulsivt kom två kompisar över för en snabbvisit, ett glas vin & hälsa på Karisma. Ett glas vin blev tre flaskor och en jätte-trevlig kväll. Själv tog jag det väldigt lugnt med alkoholintaget som fick stanna vid 1 glas vitt oc 1,5 glass bubbel. Det var jag jag glad för i morse:)

image
Tjoho – nu vet jag att jag ska få gå på bröllop även den här sommaren. Love it! Johanna & Jesper som gifter sig 29/8. Ska bli så underbart härligt för jag tycker verkligen så mycket om dem. Johanna är väl den jag känner bäst men Jesper är verkligen sympatisk. Ringen han köpt till henne var verkligen jättefin!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.