Rocka Socks..

image
..är något jag antagligen är en av de enda som missat. Verkligen fint initiativ av den lilla tjejen som ville stötta sin storasyster. Blir säkert återkommande varje år så nästa år får väl jag oxå ”rocka socks”. I bland händer det att jag gör det men då är det helt oavsiktligt..

image
Såg aldrig den nya serien med Mia Skäringer förra fredagen. Premiär ikväll, den är väl OK men Mia Skäringer är alltid bra och så är ju favorit Sussie med:)

image
Imorgon ska Karisma få vara själv för första gången, typ max 45 minuter. Ska iväg till Fältöversten och köpa några födelsedagspresenter. Till en vuxen och ett barn. Barn tycker jag att det blivit grymt svårt att köpa till. Dom har typ allt och man fattar inte vad som är rätt just nu:) Men det löser sig säkert..

image
Kommer nog en liten blogg till i dag men om det inte skulle göra det..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.