Har haft svårt..

..att hitta någon bra ljudbok sedan jag lyssnat klart på Anna Bensons A. Provat två men ingen har fångat intresset så där som de måste göra för att det ska vara värt att lyssna vidare. Nu har jag laddat ner Kajsa Ingemarssons senaste bok, dom brukar jag gilla, hennes böcker alltså.

image
Har varit i kontakt med vår AD som vi hyr in vid behov. Dags att ta itu med inbjudningskorten. Vi bestämde att vi tar tag i det så när jag hunnit landa och varva ner något i Marbella. Det är ju inte en Bindefeld fest så det blir inga lyxiga inbjudningskort som kostar skjortan men lite roliga & fina kan de ju bli ändå..

image
Måste komma ihåg att kontakta Magnus Carlson i Weeping Willows och spika datum för den årliga spelningen på Fredriksborg. De kör ingen egen turné i år men kommer dyka upp på en och annan festival och så på Fredriksborg så klart:)
Om de håller sitt löfte vill säga..

Det här kommer jag drömma om i natt när jag lyssnat en stund på den nya boken..
image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.