Är det något jag..

image
..kommer göra så är det att njuta av de enorma hotellfrukostarna. Man sitter länge och äter så man står sig till middagen:)

image
Minst en omelett varje morgon, jordgubbar, kiwi, ananas och en massa annat gott. Underbart,

image
Å så alla dessa goda juicer, vitaminer i mängder & ett gäng glas varje morgon. Jag kanske får samma Duracell effekt som Karisma:)

image
Tänk vad mysigt hon ska ha ute i trädgården och upptäcka en helt ny vacker värld och få spendera massor av tid ute (OBS, inte Karisma på bilden men rätt likt:)).

image
Men nog om Marbella för nu, är ju en vecka kvar till det är dags.. Fortfarande en del kvar att klara av de kommande 6 dagarna men på något förunderligt sätt blir det som en trigger när man verkligen har en sluttid när man bara MÅSTE vara klar. Så med andra ord ska det nog gå vägen, om inget oförutsett inträffar. Peppar Peppar ta i trä..
Ser fram emot sorterarhelgen med min väninna, den kommer göra underverk!

image
I morgon ska jag hem till Madeleine & Oliver och mäta. Det kan man ju undra varför jag i hela friden ska göra. Älskar ju inredning och ska hjälpa dem att göra om deras lägenhet – både färgsättning och möbler. Ska bli så kul med ett ”riktigt” inredningsuppdrag till någon annan. Jag har gott om tid så det är inget jag kommer kasta mig över nu direkt. Först ska jag som sagt vila och ta igen mig ett bra tag. De har inte bråttom utan vi tar det i den takt som passar men vill ändå ha måtten så att jag kan jobba lite med det när lusten faller på.

image
Eventuellt ska jag sedan till Johanna & Jesper, kompisar till mig som ska gifta sig på Fredriksborg i slutet på augusti. Hög tid att fortsätta planeringen helt enkelt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.