P4 & Besvikelse..

..dock hänger de inte ihop.. Sista intervju med SR P4 idag, jag på telefon och Sheikh i studion. Hade nog blivit en udda intervju med en Karisma i radiostudion.. Känns vemodigt, orättvist, galet på en gång. Gråten i halsen på Sheikh när han ringde mig efter intervjun – det gör ont i hela hjärtat. Som vi ska kämpa för att de snart är tillbaka!

image
Besvikelsen i övrigt gäller att vår lägenhet i Marbella INTE blir färdig till påsk utan fredagen efter påsk..

image
Så Glad Påsk får jag väl ha någon annanstans.. Känns sådär kul, jag som skulle åka med Världens bästa Anton och bo i den nya och så fint renoverade och inredda lägenheten.

image
Men ingen ide att hänga läpp, den blir inte klar för det. Får använda fantasin, åka ner ända? Hur gör man då med Karisma. Ja, där fick jag lite till att fundera på och planera. Precis som om det inte räckte med den varan just..

image
Nu ska jag i lugn & ro börja förbereda för kvällens gäster.. Massor av olika småplock har jag varit och köpt så det blir nog både gott & trevligt:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.