Tryter fantasin?

image
Ja, jag vet att jag tjatar om TV-utbudet men jag tycker verkligen att det finns visst fog för det. Anna Anka söker assistent, The Montazamis, Gunilla Persson ska hitta en man osv i oändlighet. Nu är det The Parneviks tur att ge sig in i dokusåpavärlden. Jag hoppas de får bra betalt så att de kan bo kvar i sitt lilla hus på sisådär 1300 kvm..
image
Nu vet jag inte om det här är just deras hus men det ser rätt likt ut det som visades i Berg flyttar in. Stort är det i alla fall. Sovrummet var väl sisådär 250 kvm om jag inte minns fel så där får de ju plats.. Måste kosta en del att underhålla och upprätthålla ett sådant hus och så mycket prispengar från golfen har väl inte runnit in de senaste åren. Därav denna dokusåpa skulle jag misstänka..

image
Har jobbat på som en iller i dag och har mellan jobbet, hålla Karisma i schack givetvis slarvat med maten så nu är jag hungrig. Rejält hungrig. Ska därför se till att få i mig mat typ nu.

image
Apropå Karisma, jag misstänker att hon är en förklädd Duracell kanin eller någon ny art av små Duracell hundar. Herregud, energin tar aldrig slut.. Gissa fyra gånger om jag blev glad när hon glatt skuttade upp på mitt tangentbord och lyckades stänga av datorn. Sparat hade jag inte gjort under arbetets gång.. Men det går inte att bli riktigt arg på en sådan underbar liten sötnos.

Nu mot maten….

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.