Somnat i soffan..

..inte jag men en totalt utslagen Karisma som nog tagit bus & högenergi rekord i dag. Nu är hon hur som helst totalt slut så just nu njuter jag av lite tillfällig lugn och ro med världens sötaste hund snarkandes bredvid mig i soffan. Ska stax gå och lägga mig jag oxå.

image
Den här klockan fick jag för jag vet inte hur många år sedan. De senaste åren har jag undrat var tusan den tog vägen och blev så glad när jag hittade den idag. Den hade stannat så jag antar att den går på batteri, får ta med den urmakaren och fixa till den så att jag kan börja använda den igen:)

image
En annan sak jag är glad över i dag är att jag fått en av de där ”surdegarna” gjorda. Ni vet sådana saker som följer med på To Do lista efter To Do lista men blir liksom aldrig gjorda. Har väl en två stycken kvar men 33% av surdegarna är med andra ord fixade i dag, känns minst sagt skönt. När jag ändå är på gång så ska jag ta en surdeg i morgon oxå och vips så är 66% borta och då blir det plötsligt lättare att ta tag i den där sista. Det går framåt:)

image
I morgon kväll kommer Madeleine & Oliver hit för att hälsa på Karisma. De har förbjudit mig att göra någonting, de tar med en flaska vin och så får det vara bra med det (tycker dom)..
Uppenbart att de inte riktigt känner mig. Inte för att jag har tid att fixa en trerätters men något måste jag ju fixa och bjuda på..

image
Får bli lite enkelt tilltugg av Tapas karaktär, lätt att ordna och Sabis i Fältan har ett jättestort utbud så det är den enkla lösningen. Ska bli kul att träffa dem, har inte träffat dem sen vi hälsade på dem i Nerja. Lite lustigt att man hamnade i Robert Mestertons systers hus (när jag bodde på Grev Turegatan) och att vi blev vänner. Robert (2E Groups tidigare styrelseordförande) har jag ju känt i 20 år så det var väl den sammankopplade länken till att börja med..

Nu mot sängen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.