Delmål..

image
Tar mig sakta ibland och fort ibland mot mitt delmål med den lite längre ledigheten i Marbella. Kan se målet och det är det viktigaste och så är det bara att beta av, hur jobbigt det än kan kännas vissa dagar. Det är främst mina leder som ställer till det och som gör att jag har mer ont vissa dagar..

image
Riktigt så här kommer det väl inte se ut när jag sätter mig i flygstolen men det får bli som min ”delmålsbild” i alla fall. Ser verkligen fram emot att vara klar, en lägenhet som är klar och en flygbiljett som är bokad, eller rättare sagt två.. Lilla Karisma ska ju med hon oxå. Bra att hon lär sig flyga tidigt. Ska flyga med SAS så att hon får flyga med i kabinen, på Norweigan får ju hundar bara flyga i lastutrymmet och det utsätter jag henne inte för när hon är så liten.

image
Ska typ ha den här sortens kläder varenda dag i minst två veckor när jag kommer ner och bara VILA i solen. Får se hur Karisma kommer gilla klimatomställningen men det går nog bra. Finns ju både parasoller, markiser och AC inne så det är nog hur lugnt som helst.
Ska INTE köpa bikini till henne, jag lovar.

image
Nu ska jag ladda mobilen en stund medan jag tittar klart på någon film på fyran. Sedan är det dags för en av punkterna på dagens To Do lista – få ner inkorgen till noll..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.