Mitt i Mello..

image
Less is Moore är inte något Sanna Nielsens stylist tycker är någon stil som är intressant kan man konstatera när man ser den andra outfiten Sanna bär ikväll. Den första var det förvisso. Den gillar jag verkligen väsentligt bättre, den första alltså.
Men det lär inte vara den sista outfiten vi ser Sanna bära ikväll.

image
Karisma är precis helt och fullt totalt ointresserad av någon Mellofinal. Tycker livet känns trist när man kan leka med diverse leksaker och mig istället för något totalt ointressant TV-program. Men hon får stå ut, inget mer med det..

image
Tror väl fortfarande att ”matchen” står mellan Saade och Zelmerlöv men en joker är definitivt den här killen. Nu har jag inte läst något eller kollat några odds så han kanske är tippad i toppen eller som vinnare, har inte en susning. Vet bara att en av de 10 bidragen vinner:) Nu sa just Sanna 12 bidrag, så bra är det ställt med min koll..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.