Lite av varje..

image
I morgon är det söndag och eftersom dagen i dag var ganska så slö så är det dags att ”gaska” upp sig och få lite av varje gjort. Bland annat så ska Karisma få ett bad med schamponering så att hon luktar sådär jättegott. Inte för att hon luktar illa annars men det är lika bra att vänja henne nu från början med täta bad och tandborstning. Det där med tandborstning visar hon med all önskvärd tydlighet att hon INTE gillar men det är bara att kämpa på..

image
Sedan ska jag rensa ner mailen till noll. Har inte ens öppnat mailen idag. Men imorgon betar jag av det jag inte hunnit med i veckan så att nästa vecka börjar med noll, vilket är en väldigt skön känsla..

image
Lite allt möjligt annat står på morgondagens To Do lista oxå, bland annat att ordna hundvakt till en kväll. Behöver komma ut lite, har nog aldrig tillbringat så mycket tid inne och hemma sedan Karisma flyttade in. Ska prova att lämna henne ensam en kort stund någon dag, typ en halvtimme medan jag går och handlar mat eller något. Kommer säkert gå hur bra som helst men..
image
..en hel kväll med tjejmiddag är nog inte så lämpligt att lämna henne ensam så då får hundvakten rycka in. Inte vem som helst som får ett sådant hedersuppdrag:)

image
För att inte vara vaken för länge och komma upp för sent i morgon ska jag gå och lägga mig nu och fortsätta lyssna på Anna Bensons bok A. Har några timmar kvar att lyssna innan det är dags att välja ut nästa bok..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.