Ikväll är det dags..

image
För årets final i Mello, går av stapeln i Friends Arena. Har ju sett alla deltävlingar så även om jag inte minns exakt alla finalister så har jag någorlunda koll på startfältet..

image
På Wallmans brukade jag anordna en Mello tävling och då hade jag järnkoll på favoriter etc. Det har jag inte nu, men kan väl anta att det kanske står mellan flickfavoriterna. Eller så kanske det är dags för en jätteskräll, det återstår att se.

image
Apropå Friends Arena.. Ladies Night 2012 var det första publika evenemanget i den då helt nya arenan. Det tror jag alla som var där märkte, ingenting funkade i form av logistik till och från arenan. In och ut i arenan. Vinet tog slut. Jag kan säga så här det absolut enda som funkade var det som skedde på scenen, resten var ren och skär katastrof. Vi var totalt nerringda och mailbombade på måndagen efter showen av tjejer som var upprörda. Inte över showen utan över de delar som Friends Arena hade det fulla ansvaret för. Ja, den kvällen går inte till historien som något annat än katastrof från arena arrangören.
Tur artisterna var/är proffs och gjorde sitt yttersta för att kompensera det som inte funkade..

image
Men det var då det, de har ju haft några år att träna på Friends Arena så vi får hoppas det funkar bättre ikväll. Själv kommer jag sitta hemma i TV-soffan, där funkar logistiken:)
Ha nu en riktigt mysig ”bling bling” Mello kväll oavsett var ni befinner er.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.