Efter Mello..

image
Det blev långt ifrån någon ”match” mellan Zelmerlöv och Saade.
Storslam för Måns och det tror jag var otroligt viktigt för honom och hans fortsatta karriär. Han har ju varit i någon slags ”för tidigt gubbe” stadie i ett antal år och får nu en möjlighet att göra något av sin musikkarriär igen.

image
Jag antar att den här killen kom tvåa när både de internationella och svenska folkets röster räknats. Han såg lite besviken ut. Men en sak kan jag garantera..

image
Den här mannen kan sova i natt för han är med all sannolikhet nöjd med resultatet. Han hade däremot INTE sovit gott om killen ovan vunnit. Minns när Anna Bergendal vann och resultatet blev att Sverige inte ens kvalificerade sig till Eurovision finalen. Christer Björkman var INTE glad över svenska folkets framröstade av Anna som vinnare och året efter infördes det här med de internationella jurygrupperna.

image
Någon som inte kommer sova i natt är Eric Saade. Att komma efter Måns hade han väl kunnat överleva men EFTER Hasse ”kvinnaböske” Andersson det är svårsmält. Undrar om Eric kommer dyka upp på efterfesten. Minns hur han kaxigt uttalade sig om att han minsann aldrig skulle ställa upp i Melodifestivalen, underförstått att det var han för ”stor” för. Sedan upptäckte han att karriären inte riktigt gick på räls och fick bita i det sura äpplet och ställa upp igen. Det ångrar han just nu, garanterat..

image
Min favorit var Mariette och efter de internationella jurygrupperna var hon ju tvåa så den hade nog funkat rätt bra internationellt men Måns var ju favorit även där.
Avslutningsvis kan jag leva med vinnarbidraget, kommer inte skämmas över att vara svensk:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.