Inflation i Bönder..

Bonde söker fru en total tittarsuccé år efter år var först ut. Kvinnor från hela landet sökte efter sin alldeles egna bonde. Även om det finns ett slags utröstningsmoment i Bonde söker fru så är det snällt som hela programmet är på något sätt. Hur många Bonde-bröllop och efterföljande barn har det inte blivit? Många! Rätt långt ifrån Paradise Hotel och den typen av dokusåpor som oxå på ett eller annat sätt handlar om att hitta en partner.

image
Sedan kom Gunde Svan och Sveriges bästa bonde. Har inte sett det men antar att det är någon slags tävling mellan ett antal äkta bönder. Till slut är det väl en som vinner och utnämns till Sveriges bästa bonde. Men TV 4 stoppar inte där, nej då när man hittar ett koncept så dra ut så mycket det går ur det är väl strategin kan man anta.

image
För nu kommer nästa Bonde serie; Unga Bönder. Har inte en aning om det är någonstans dokumentär eller om det finns något tävlingsmoment även i det programmet. Det jag vet är att det är Bönder, igen.

image
Rätt så långt i från Bondens vardag är Elle galen där man bland annat utser Sveriges bäst klädda kvinna. I år blev det Malin Buska. En, i alla fall för mig rätt okänd skådespelerska.
Hur som helst så anses hon i alla fall vara den svenska kvinna som klär sig bäst, detta genom sin egen och personliga stil. Kul att det blir någon ny och inte alltid blir de där förutsägbara valen..

image
Har missat att det i dag är fredagen den 13:e, än så länge har det inte heller märkts men peppar peppar ta i trä, det är ju tre timmar kvar..

Nu Skavlan..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.