Kameler & Spökskrivare..

image
För ett antal år sedan var vi på Kanarieöarna för att fira någons födelsedag, vi var väl ca 12 personer eller så. Bodde på ett bra hotell i Las palomas. Det finns väldigt mycket sand där och då menar jag väldigt mycket, som ökensand. Vi höll till mest vid poolen eftersom det var ett gäng barn med på resan. Halvpension hade vi kommer jag ihåg eftersom det inte är helt lätt att gå ut och äta på kvällen när man vill ha bord för 12.. Hur som helst så var det stor buffé varje kväll och maten var riktigt bra. Buffé mat på hotell kan ju minst sagt variera i kvalitet. Vi hade tur med vädret för det mesta och hade en rolig & trevlig semestervecka i hop. Med ett undantag.

image
Någon hade sett att man kunde rida på kameler och tyckte att det var en strålande ide att vi skulle göra det allihop tillsammans. Jaa skrek alla barnen och så var den saken avgjord. Det var med en klump i magen jag gick med (inga undanflykter fanns att tillgå) och värre blev det. Jag kan bara säga att nästa gång kamelridning kommer på tapeten så kommer jag;
image
Garanterat hitta en undanflykt (att jag är allergisk mot kameler kan väl funka?), stanna på hotellet, spendera tiden vid poolen i lugn och ro med en uppfriskande paraplydrink. Kommer uppskatta det oändligt mycket mer det är ett som är säkert.

image
Jag lärde mig något nytt i går, något som alla kanske alltid vetat. Det handlar om spökskrivare (ni vet sådana som skriver tex en bok till någon annan). Det visste jag förstås att det fanns. Det jag inte visste var att om tex Charlotte Perrelli anlitar en spökskrivare att skriva en bok, om henne själv, en roman eller vad som helst så kan det stå Charlotte Perrelli som författare och ingenstans står det något om att det är någon annan som skrivit boken. Behöver inte nämnas som medförfattare eller nämnas överhuvudtaget. Så kontentan är alltså att alla tror att Charlotte Perrelli skrivit den men det enda hon gjort är att godkänna den. Lite fusk eller hur?

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.