Ingen bra dag..

image
Det blir ju som sagt inte lite fakturor, räkningar och annat när man har några företag och ett privat liv.. Har i allt detta missat att betala min telefon räkning för mobilen så i dag är jag inte kontaktbar via telefon.
Ska hitta den och betala den ikväll.. Klantigt hur som helst.

image
I övrigt så har jag varit såå trött i dag och haft/har ont i benen och armarna. Känner mig närmare 90 än 50 i dag men det går väl över får vi hoppas:) Har därför inte alls fått mycket gjort i dag. Har bara inte haft orken, men det går ju som tur är att ta igen.

image
Får ta och se till att proppa i mig lite av alla burkar och rör med vitaminer som jag samlat på mig. Det borde ge mig lite mer kraft och energi kan man tycka. Sedan vore det nog inte helt fel att komma ut lite. Har ju förutom mötena på Ernst & Young förra veckan och mötet på Diplomat i går tillbringat veckor inomhus. Inte för att jag gått och blivit skygg eller inte orkat gå ut utan anledningen heter helt & hållet Karisma.

image
Har kommit fram till det kloka beslutet att skicka ner Christina till Borgholm när hon kommer hem från Portugal. Då kan hon ansvara för att all administration och avstämning blir korrekt när det gäller Kalmar och jag spar massor av tid så att jag snabbt kan beta av annat på To Do listan. Skönt:)

image
Nystädat har jag i dag för Teresa & Zenon har varit här. Älskar den där första ”nystädade” dagen, allt är i perfekt ordning, rent & nybäddat. Men lite nytta får jag allt se till att göra i dag trots trötthet och värk, men bara lite..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.