Andras bloggar..

image
I kväll kollade jag för första gången på Charlotte Perrellis blogg. Har ju inte följt någon annans blogg eller överhuvudtaget kollat in någon annans med två undantag Blondinbellas och Helena Nygrunds (när hon fick sy ihop sin kontorsstol på jobbet med nål & tråd). Ska faktiskt ta och börja följa Helenas blogg men nu åter till Perrellis. Läste inte så många inlägg, kanske 2-3 stycken. Bilder, bilder, bilder på Charlotte och typ ingen text alls. Kanske inte är det normala på hennes blogg för hon har ju å stå i med sina tre barn, fem föreställningar i veckan av Evita och huset på 800 kvm. Jag hoppas hon har städhjälp, eller så är hon superwoman.
Blondinbella hade som vanligt hur många inlägg som helst sedan jag kollade häromdagen. Sagt det förut och säger det igen, hon är absolut inte en korkad blondin som jag gått och trott i åratal. Fördomar, dom är farliga dom.

image
Apropå fördomar så är en annan sådan att de inte har vare sig god mat eller bra restauranger i Finland. Den traditionella finska maten är väl inte så mycket att hänga i julgranen om man inte är finsk men restauranger i Helsingfors som är grymt bra har det kommit ett antal de senaste åren. Farang till exempel som ju nu också finns i Stockholm är super bra. Åt en avsmakningsmeny där med den finska styrelsen och säger bara Berns Asiatiska kan slänga sig i väggen i jämförelse. Nu har jag inte testat den i Stockholm men det måste jag göra för på Farang i Helsingfors åt jag en av de godaste middagar jag ätit.

image
Snart dags att byta bok att lyssna på också. Finns bara en nackdel med Storytel och det är att det så lätt att lyssna för länge.. Bara en halvtimme till tänker man och ställer in telefonen på 30 minuter och vips så har det gått 30 minuter och man vet att man borde sova.. Bara 20 minuter till tänker man då osv. Får gå och lägga mig tidigare helt enkelt så att jag kan lyssna i godan ro utan att halva natten går. Får ju oundvikligen konsekvenser nästa dag och att man inte vaknar i tid..

image
Förutom administration och annat så måste jag komma ihåg att boka tid för naglarna hos Linda. Behöver väl få dem fixade om si så där 10 dagar. Tycker verkligen om Linda men tjejen som gjorde naglarna på mig & Maja i Sturegallerian var verkligen bra och lacket sitter som berget.. Men man vill ju inte svika Linda så det får bli hos henne jag bokar ändå..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.