Mötet i dag på Diplomat..

image
..var intressant och gick bra. Det handlar om ett projekt som ”Qoola Qvinnor” ska göra för att peppa och vägleda lite yngre förmågor att boosta sin karriär/utveckling med fokus på MArknadsföring. Jag är en av dem som är tillfrågade att bidra till projektet och träffade i dag förlaget. Så det var/är ju lite coolt att bli tillfrågad att vara med. Känner mig dock inte särskilt cool utan rätt så utsliten men det ska det snart bli ändring på..

image
Skrev ju igår om Alcazar och Disco Defenders.. Fick i dag ett mail om att de kommer till Hamburger Börs i höst så kanske får jag tid & möjlighet att gå och se dem där:)

image
I kväll är det däremot ”hard work” som gäller. Fortsatt utredning/avstämning av Kalmar, finns en viss person i Kalmar som har förmåga att genom att vara oförskämd göra mig rätt så arg (OBS! ej Tomas eller Lotta såklart). Ska bli skönt när avstämningen är klar så man kan läggs det bakom sig.. Ska även göra lite skattedeklarationer och annat så fullt upp i kväll alltså.

image
När det är gjort är dags för nästa ”sjok” och en ny och uppdaterad To Do lista. Den ska jag oxå försöka hinna med ikväll eller i morgon förmiddag. Skulle egentligen ha hjälpt Pappa i morgon med bokföring och Årsredovisningen för deras lilla vägförening på landet men det bara måste jag flytta på till nästa vecka. Känner att de saker jag föresatt mig att göra den här veckan SKA bli gjorda. Eftersom det har en förmåga att dyka upp nya saker kommer jag även att behöva flytta den där välbehövliga SPA-dagen. Vill kunna känna mig klar och inte stressad när jag ska göra den där totalrenoveringen av kropp & själ..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.