Ingen sovmorgon..

image
..i morgon bitti. Har det där spännande mötet i morgon kl 10.00 (ja, det är sovmorgon för vissa men dessvärre inte för mig). Vi ska träffas på Diplomat och så får vi se om och vad det kan leda till. Är hur som helst både roligt och intressant att träffa helt nya människor så alltid ger det något.

image
Får gå upp i tid så att jag både hinner bli av med usla morgonhumör och göra mig i ordning så att jag ser ordentlig och representativ ut. Hatar att stressa på morgonen utan föredrar att göra mig i ordning i lugn och ro. Om vädret är ok tar jag en promenad till Diplomat, är ju inte så jättelångt att gå men som sagt det beror på vädret. Efter mötet hem igen och fortsätta med administrationsarbetet så att jag;

image
I slutet av mars kan känna sand mellan tårna och påbörja ”jobbet” med att få inte bara bruna ben utan bli lite solbrun hela jag. Som jag längtar, varje gång jag är klar med något på To Do listan kan jag nästan ta på känslan att jag är ett steg närmare Marbella och den där långa tiden där (även om jag kommer flyga hem någon gång då och då).. Måste ju till exempel flyga hem med Världens bästa Anton, inte läge att be honom flyga själv. Det vill jag så klart inte heller att han gör, han har en bit kvar innan han är gammal nog att flyga själv.

image
Såg en intervju i dag med Alexandra P (nöjer mig med P för annars kommer jag garanterat stava hennes efternamn fel). Det är ju helt sjukt det här med näthat och mobbing över nätet. Att en kvinna som jobbat inom media i 20 år känner att hon inte orkar längre för allt hat som kastas på henne, anonymt givetvis, då har det gått väldigt långt. Kan tänka mig hur det är bland unga, hur elaka de kan vara mot varandra när man gömma sig bakom anonymiteten och hur otroligt sårande det kan vara för den som utsätts. Det finns verkligen baksidor med ”öppenheten” med sociala medier eftersom det även är så lätt att vara anonym när man slår mot någon med ord man knappast skulle våga stå upp för. Efter några veckors vila har hur som helst Alexandra kommit fram till att hon inte tänker låta näthatet stoppa vare sig henne eller demokratin och komma tillbaka igen. Det tycker jag är bra och dessutom väldigt starkt av henne. Själv hade jag nog haft väldigt svårt att vara en offentlig person och dessutom utsatt både för näthat, mobbing och tyckande offentligt om allt man gjorde, eller inte gjorde..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.