Steg framåt..

image
Har tagit ytterligare ett par steg framåt i dag. Sammanställningen Kalmar är klar bland annat. Några utestående frågor sedan kan man sätta check och punkt på det. Så befriande att det går framåt varje dag. När man som idag fokuserar på att få saker gjorda uppstår omgående en backlogg i mailen. För att undvika att hamna efter ska jag läsa igenom och svara på de enkla och göra en prioritering inför morgondagen på dem som kräver lite mer jobb. Vill inte hamna hopplöst efter igen så daglig disciplin måste gälla.

image
Måste kolla upp flygbiljetter till påskveckan i Marbella med Anton i morgon. Ska även boka båtbiljetter till Helsingfors, den här gången vill jag åka Silja Line även om Viking Line faktiskt har lite bättre hytter.

image
Hoppas på härligt väder i Marbella under påsen. Nu är man ju så vit och glåmig så hälften vore nog. För att inte tala om benen, de är så vita så man nästan inte ser levande ut om man tittar på benen. Det är ju alltid så att det är svårast att bli brun på just benen, varför är det så egentligen? Är det för att de har sämre pigment eftersom de utsätts minst för solen, det verkar logiskt så det är kanske så det är. Nu till påsk vill jag hur som helst få till brunbrända ben, får kämpa lite.

image
Apropå plastikopererade damer med solbränna (i värsta fall Brun utan sol) som jag skrev om häromdagen så har vi i Sverige The Leading Lady inom den kategorin: Margot Fallai. Jag vet att jag inte är snäll nu men jag kan inte låta bli. Jag mötte henne på gatan utanför Hotel Nobis för ett gäng veckor sedan. Jag lovar hon ser helt overklig ut, jag kunde inte låta bli att stirra. Typ exemplet på någon som inte vill ha de där åldersrynkorna, vill behålla sin ungdom och resultatet blir inget annat än ren och skär katastrof..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.