Det blir påsk i år oxå..

image
Årets påsk ska, precis som förra året, firas i Marbella tillsammans med Världens bästa Anton. Vi åker ner och är nere ungefär en vecka tillsammans, sedan blir längtan efter mamma och pappa lite aktuell så det är en lagom tid att spendera med sin moster. Morfar kommer nog oxå att vara nere men det är hos mig Anton bor. Sen får Morfar självklart hänga med när han vill, vilket trevligt nog är varje dag i princip. Måtte de bara bli klara med lägenheten..

image
Något man måste komma ihåg att köpa med sig är påskägg och påskgodis. De spanska godiset är inte någon höjdare direkt. Åker till Helsingfors på styrelsemöte strax innan påsk. Tror jag tar båten så kan jag passa på att köpa påskgodis och lite annat. Själv är jag inte så över förtjust i godis, inte Anton heller egentligen men till påsk hör det liksom till.

image
Någon/några påskdekorationer får jag oxå köpa med mig. Det brukar ha riktigt fina påskdekorationer både på båtarna och på Helsingfors flygplats. Inget överdåd men några små grejer så att man känner att det är påsk. Kommer nog fira typ alla påskhelger i Marbella så jag kommer ha användning av dekorationerna i många år. Måste snart få något exakt datum när lägenheten är klar så att flygbiljetterna kan bokas. Måste ju anpassas efter Antons skollov, det är ju annars en fördel att man slipper ta hänsyn till lov och kan därför flyga riktigt billigt för det mesta.

image
Men än är det inte påsk och än är jag inte klar med allt. Nu ska jag tillbringa ett gäng timmar med att jobba igenom siffror för årsbokslut i Kalmar. Vårt ansvar upphörde ju per den 31/12 och med tanke på hur mycket jobb det är som det är så var det ett klokt beslut att avstå från att driva den verksamheten. Ser ju fram emot att jobba mindre inte mer..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.