Design i fokus..

image
Nästa vecka, alltså den som börjar i morgon kommer inte bars gå i administrationens tecken utan även i designens tecken. Måste tänka vidare på mina inbjudningskort och ge min brief till någon dansant person som jag hoppas kan och vill hjälpa mig att få till dem. En fin inbjudan är viktig och själva festen börjar med den på något sätt.. Eftersom maj är en så busy månad för många vill jag gärna vara ute i god tid med inbjudningarna.

image
När man ändå är inne på design kanske man skulle designa sin alldeles egna klänning till festen. Gillar verkligen sådana där klänningar med 50-tals stuk, tyll som gör underdelen stor. Ska nog inte försöka mig på att sy den själv, min färdigheter när det gäller sy sträcker sig till raksöm och en duk, sedan tar det stopp. Har ju Ulrika som är väldigt duktig på att sy, kanske man kunde anlita henne men hon har väl att göra så det räcker ändå misstänker jag. Får övervägas om jag ska designa en egen, använda någon jag har eller köpa någon ny. Men hade onekligen varit kul med en helt egendesignad klänning..

image
Egna nyttiga drycker ska jag oxå ”designa” eller snarare skapa, göra och dricka varje dag från och med nästa vecka. Massa nyttiga vitaminer & hälsosamt. Får se till att de blir goda oxå, följer nog inte Anna Skippers olika recept har jag en stark känsla av. Det jag sett av hennes egenblandade drycker får mig inte direkt supersugen på att dricka dem. Jag tar hellre en gyllene medelväg, kanske inte fullt så nyttiga men tillräckligt och som bonus goda.

image
Missade att köpa Topphälsa i dag så det får jag inte glömma imorgon. Nu på startlinjen till en sundare livsstil..

Kram

2 reaktioner på ”Design i fokus..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.