Alla kvinnors dag..

image
Hade helt glömt det, men det ju 8:e mars = Alla kvinnors dag i dag. Bestämde mig för att det betyder att jag skulle ta det lite lugnt med jobbandet i dag oxå och bara göra det absolut nödvändigaste. Säkert väldigt klokt för då har jag varvat ner ordentligt i två dagar och det kan bara betyda ”Bra för hälsan” och att jag får energi så att jag utan några som helst problem kan ta igen det nästa vecka.

image
Ser till att få i mig lite nyttig och riktigt god mat i form av biff med en härlig sallad till. Klart smaken på grönsakerna här i mars kan jämföras med dem i Marbella men gott och nyttigt är det ändå. Sparade på besöket till bokhandeln för att köpa allt kontorsmaterial, tar det i morgon i stället. Kom på att jag behöver färgband till skrivaren oxå så jag måste gå till en riktig kontorsmaterialbutik. Finns en i det där gräsliga huset Garnisonen som inte ligger så långt härifrån så den får det bli.

image
Efter maten blir det för ovanlighetens skull lite TV-tittande, ska se Wallander filmen på TV 4. De brukar oftast vara sevärda och inte minst miljöerna från vackra Österlen. Apropå Österlen så ska jag träffa en kvinna från Skillinge på onsdag. Det ska både bli intressant och spännande:)

image
Den här butiken ligger i Mood Gallerian och har en del otroligt fina kläder. Tunikor, blusar, byxor och allt möjligt. Har sett en ljusblå lite spetsig sak (detta inte en blus och inte en tunika utan någonting mittemellan), om jag jobbar på riktigt bra i veckan kan man kanske unna sig den. Hur som helst, om ni är i Mood Gallerian så glöm inte att åtminstone gå in oh kolla i den här butiken. Häromdagen skrev jag ju om att jag kunde känna saknad av kostym och det gör jag forfarande men jag tror att vi kommer se väldigt mycket Hippie inspirerat framöver. Rätt så långt i från kostymernas värld.. Men det kan bli snyggt att tex ha en kostym och bryta av med en massa armband eller något annat..
image

Har ju valt en ny ljudbok nu oxå efter Morgan Allings bok. Lyssnade 2 minuter eller så på Handelsmännen (om Erling & Stefan Persson) men kände att med allt jobb så orkar jag inte lyssna på en massa jobb oxå utan valde något helt annat;
image
Jag tror jag missar 10 minuter eller så här och där för även om man ställt timren på att den ska stängas av efter en viss tid så somnar man ibland mitt i. I bland orkar jag inte leta reda exakt vad jag kommer i håg att jag hört utan lyssnar bara vidare. Med den här typen av bok, som ju går under benämningen ”lättsmält” så spelar det ingen större roll om man missar lite här och där. Handlingen är ju inte överkomplicerad så det är bara att lyssna vidare..

Kram

2 reaktioner på ”Alla kvinnors dag..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.