Så var det med det..

image
Karismas intresse för Mello var obefintligt. Ungefär så här såg hon ut här i soffan under hela Mello. Säger väl ingenting om hennes intresse för musik, hon kanske som Sigge är kräsen och det var väl inget som direkt imponerade i kväll. Såg hur otroligt besviken Andreas Weise blev över att inte gå vidare så jag tyckte allt lite synd om honom. Malena Ernman dök upp som gubben i lådan i kören där på ett av bidragen, hon var väl inte med förra gången? Kanske jag som tittat lite dåligt men jag kan inte komma ihåg att hon varit med. Tycker att hon verkar ha drabbats av någon slags panik att inte bli sedd – hon dyker upp både här och där. Uttalar sig om en det ens en det andra i media etc. Känns precis som om hon drivs av något ”jag måste synas” syndrom. Men vad vet jag, känner vare sig henne eller hennes drivkrafter/motiv till att dyka upp och synas.

image
Känner att det var ett klokt beslut att bara jobba litegrann i dag och ägna dagen åt att ta igen mig. Känns som om jag både behövde det och fått massa energi av det. Så mycket att jag skrivit en lång inköpslista med nyttig mat för att LAGA mat fram över. Slut på slarvandet med hel- och halvfabrikat.

image
Ska nog till och med slå till och köpa och börja läsa ToppHälsa. Få massa tips på vad man ska äta och ta hand om sig på ett lagom sätt. Att börja hänga på något gym det är nog närmast vad man kalla en utopi när det gäller mig, men det finns ju andra sätt att ta hand om sig själv och kroppen på. När jag tänker efter så finns det ju det på gym oxå, man måste ju inte köra bänkpress precis.. Yoga, det tror jag är det som passar mig bäst. Får börja med att köpa tidningen, det får bli steg 1 så får vi se vad det leder till..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.