Lördag..

image
Nej, jag ska inte ut på galej i ”High heels” ikväll. Ska tillsammans med Karisma ha en riktig slö lördagkväll. Även om jag skulle på galej hade jag nog inte valt att just de där skorna på mig. Inte för att de inte är snygga utan för att jag inte skulle klara av att stappla omkring i sådana skor en hel kväll, antagligen inte ens en timme. Annat var det förr. Då kunde jag ha hur höga klackar dom helst och hur länge som helst. Resultat? Mina fötter tillhör inte Sveriges vackraste så som dom fått lida.. Stövlar är lättare, då klarar jag fortfarande riktigt höga klackar. I alla fall några timmar. Men inte ikväll som sagt.

image
I kväll är det Andra chansen som gäller, för om jag hängt med så är väl deltävlingarna slut. Min inställning till Mello har verkligen ändrats, förr hade jag järnkoll men nu har jag inte ens någon koll alls mer än att det är kl åtta på lördagar i TV 1. People change.. Så är det. Får väl hålla på Andreas Weise för han är i alla fall lite artig. Hade en gång på kontoret rosa klänning och rosa tröja. Du är väldigt rosa idag sa min vice VD Micke men någon konstig tveksamhet i rösten. Andreas Weise som av någon anledning var på kontoret hörde det och flikade snabbt in; Jag tycker det är väldigt fint. Artig och belevad, klart jag måste hålla på honom ikväll:)

image
Apropå rosa så kan jag rapportera att jag lyckades bra med min hemmafärgning av håret. Det blev inte rosa, blått, grönt eller något annat misslyckat utan blont. Dessutom ser det riktigt jämnblont ut så jag är ”happy” nu med min hårfärg..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.