Karisma & jag..

image
Sitter i soffan och kollar på skidåkning, eller i alla fall nästan. Min gamla tröja med lite paljettliknande grejer på är väldigt mycket mer intressant än det som händer på TV-skärmen. Så hon busar och jag suckar. Fast med kärlek. MEN jag kanske måste ta och göra en viss personlighetsförändring när det kommer till uppfostran. Är inte helt lätt att kombinera hunduppfostran och en väldig massa pappersjobb & annat. Men nästa vecka blir jag;

image
Anna W, förlagan till Djävulen bär Prada och erkänt hård chef för amerikanska Vouge. Inte så elak som hon påstås vara vill jag bli men kanske får plocka lite inspiration från henne så att Karisma inte blir en odräglig jycke utan en väluppfostrad och söt hund. Klart att valpar måste få busa lite oxå, det hör ju till.

image
Om en stund är det dags att jobba vidare, med det som ligger på det kombinerade mat och skrivbordet i min tillfälliga lägenhet. Om ni är observanta så kan jag tala om att hushållsrullen normalt sett inte ingår i inredningen just på den platsen. Men med en valp i hemmet så finns det sådana utplacerade både här och där, säkrast så.. Tänker inte jobba direkt mycket i dag, måste ju vara värd en paus mellan varven så idag blir det lite sortering och mailande bara.

image
Bortsett från att få åka till Marbella igen så är nog pioner det jag längtar allra mest efter. Då är det verkligen på väg att bli försommar när pionerna finns att köpa i blomsteraffären, jättedyra brukar de vara de där allra första som kommer. Brukar inte kunna motstå att köpa några stycken ändå, precis som med den tidiga svenska färskpotatisen. Hutlös dyr per kilo men man måste inte köpa så mycket men både känslan och smaken är oslagbar..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.