Vad kan driva en till..

image
..vanvett om inte spanjorer? De är väldigt väldigt bra på fotboll och en massa andra saker som tex skor. Att hålla tider är de däremot nog sämst i världen på. Lägenheten är ett exempel, men det hade man liksom redan räknat ut långt innan. Men när man väntar på ett enkelt litet dokument från vår spanska advokat som han för sisådär 40 timmar sedan sa att han skulle fixa direkt, då undrar man verkligen vad direkt betyder i Spanien. Det är hans jäkla dokument som saknas för att vi ska kunna skriva under årsredovisningen och skicka in det. Hur simpelt som helst men även om jag gillar honom så lever han sitt liv ungefär såhär
image
Kommer alltid försent, alltid med andan i halsen och stressad. Om han nu håller så högt tempo tycker man att kunde producera det där enkla dokumentet på en minut eller två. Men icke. Jag får skicka ett lite ”argt” sms i morgon bitti för jag vägrar låta hela helgen gå utan att kunna ha den sköna känslan av att äntligen vara klar, i alla fall med det bokslutet och årsredovisningen.

image
Kommer att bli ungefär så här om han inte lyckas skaka fram det i tid, och för all evighet i onåd (han, advokaten alltså). Känner mig nästan ändå som den där bilden personifierad mellan varven så nu är det dags att sätta ”check” på en massa saker så att de är ”over and done”
Har hållet på siffror typ hela kvällen, analys och framtagande av siffror i oändlighet gällande Kalmar. Tror inte att Karisma tycker att jag är en så där otroligt kul kompis, hon blir väldigt lycklig när hundvakten kommer. Jag är nog en riktig tråkmåns med mina papper och datorer. Mycket roligare med hundvakt & gäster som ger henne uppmärksamhet i oändlighet:)

image
Blev så här mitt i natten grymt sugen på pasta från Caina eller Italiano.. Kanske skulle slå till och laga mat i morgon ikväll istället för mitt jobb-moods beteende med helfabrikat mer eller mindre varje dag. Så får det bli..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.