Skulle verkligen vilja vara..

image
..lite mer morgonpigg. Somna i tid och vakna i tid och gå upp och fixa stora härliga frukostar. Men jag får liksom bara inte till det. Nu har jag lovat mig själv att när jag ska tillbringa mycket tid i Marbella då ska jag få ordning på det där. Upp i tid, fixa Goda frukostar och tänk bara på vilken lyx det är att kunna äta den på altanen i alla fall 10 månader per år. Bättre start på dagen kan jag nog inte tänka mig..
image
Nyttiga juicer och/eller smoothies till varje frukost och sedan en strandpromenad med Karisma. Can’t wait, vilken livskvalitet.

image
Men det kommer inte att hända om jag inte kommer i håg att boka tid för nytt pass och internationellt ID. Har ingenting just nu så Pappa måste gå med och intyga att jag är hans dotter osv. Har ju levt på tillfälliga pass ett bra tag nu och det är ju minst sagt både onödigt tidsmässigt och ekonomiskt. Så i helgen ska jag komma ihåg att boka tid.

image
I morgon ska jag sortera in papper i pärmar och få extremt bra koll och ordning. Det där med det papperslösa samhället är ju ett skämt. Har aldrig varit med om att man har och får så mycket papper från alla håll och kanter. Nu organisera en gång för alla och sedan följa systemet ”no mercy”. Det krångliga är när man bor i två länder, men det finns lösningar på allt så även det.

image
Nu ska jag gå och lägga mig med mitt nyfångade hår och nytvättade hund:) Ska börja med att välja en ny ljudbok att lyssna på, har nu lyssnat klart på Morgan Allings bok som jag verkligen kan rekommendera. Det finns bara en baksida med ljudböcker. Man kan ju ställa in dem på tid så Attmar inte somnar och inte minns var man slutade lyssna. Det är så otroligt lätt att, om det är en bra bok, tänka bara en halvtimme till och så tänker man så några gånger och somnar på tok för sent. Så kan jag ju inte ha det, då blir det ju inga härliga frukostar på altanen i Marbella..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.