Första badet..

image
..har Karisma fått i kväll. Det var som med tandborstningen, dvs hon gick med på att göra det men utan någon överväldigande entusiasm. Hon rusade runt varv efter varv och kastade sig på handduken för att bli torr. För det verkade väsentligt värre att vara blöt än själva badet. En sådan löprunda tar på krafterna så nu sover hon som en stock precis intill mig i soffan.

image
Själv ska jag nu gå och göra den där välbehövliga hårinpackningen. Färgningen får alltså bli i morgon eftersom den ska göras på torrt och inte rent hår. Kanske skulle göra den i kväll ändå och inpackningen efteråt. Verkar kanske som ett bättre upplägg. Det ska verka i 45 minuter och hade ju ändå inte tänkt att gå och lägga mig än på ett tag. ”Måste” ju vänta och se vem/vilka som åker ut i Let’s Dance.

image
Vad är det som är så kul med att Camilla Läckberg kommit hem från Thailand och ska få komma och stötta sin totalt okände pojkvän, orättvist tycker jag även om det inte är någon stor fråga. Camilla Läckberg har ju sålt böcker som smält smör i solen (heter det så??) Alla hennes böcker har varit givna succéer och ett säkert kort för bokhandlarna att ta hem många exemplar av. Hörde att hennes sista bok inte alls sålt i närheten av de tidigare så det har varit stora returer från bokhandlarna tillbaka till förlaget. Tror helt enkelt att hon så som många andra blir överexponerade och då tröttnar folk. Hon skriver ju oxå så grymt fort och böckerna har kanske kommit för tätt. Kanske var en engångsföreteelse och att nästa bok säljer som smör igen, det återstår att se helt enkelt.

image
Någon som det bara inte går att inte tycka om är Nanne Grönvall. Vilket energiknippe, hur orkar hon. Hon har ju trots allt passerat 50 och har energi för två 25-åringar. Hon verkar liksom äkta i sin energi och snäll verkar hon oxå. Har bara träffat henne en gång och det var på Hasse Wallmans begravning och då var hon inte direkt sitt vanliga jag, det var det ingen som var för det var omöjligt att inte bli både tagen och berörd på den begravningen.

Nej, nu hoppar jag in i badrummet och kör den där färgningen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.