Äntligen..

image
Med hundvakten på plats gav jag mig av till Ernst & Young för tredje gången den här veckan.
Gick igenom det sista och så äntligen;
image
Påskrifterna, så nu kan jag lägga det bokslutet till handlingarna. Så otroligt skönt.
Gick inte till NK så jag unnade mig med andra ord inte världens bästa ansiktsscrub eller köpte min favorit kajal.

Tog mig till Fältöversten och köpte lite mat, några skvallertidningar, lite snittblommor, hårfärgningsmedel och sist men inte minst 3 par öronsnäckor, modell billigaste som finns att tillgå. Nu hemma igen och när man är klar med något man fokuserat på och äntligen blir klar går luften ur en för en stund i alla fall. Man måste ladda om innan man kan byta fokus och ta sig an nästa uppdrag (Fredriksborgs bokslut). Ska ringa några samtal och sedan bläddra lite i skvallertidningarna och vila lite i eftermiddag. Sedan sätter jag igång igen för jag vill ju inget annat än att bli klar med allt.

image
Förutom ”pappersjobb” ska jag ha lite löpande underhåll och hårvård ikväll oxå. En rejäl inpackning är vad håret behöver innan jag sätter igång och får lite mer styr på min hårfärg.

image
Med välvårdat och välmående hår efter en intensiv inpackning är det dags för den hemma färgningen av håret. Ska bli lite blondare, fixade ju mitt hår i Marbella i mellandagarna och nyansen är lite mörkare blond än mitt riktiga jag och jag är inte så ”happy” med det. Nu går jag åt andra hållet och gör det blondare (ungefär såsom det blir per automatik på sommaren). Ska verkligen vara fokuserad och göra det noggrant så att det inte blir ojämnt eller fult på något annat sätt. Sedan misstänker jag att jag kommer ha ett halvt öga eller så på Let’s Dance ikväll..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.