Vad ska du med..

image
..så många olika öronsnäckor till har jag fått höra någon gång. Inte haft något sådär jättebra svar på det mer än att det är bra att ha och roligt med olika färger. Nu vet jag varför. Det jag trodde var mitt sista par ”slaktades” nämligen i dag. Det är så tunna och Karismas tänder sylvassa så det räcker med att hon får tag i den i en nanosekund så är det slut på de öronsnäckorna. Har nu gått på skattjakt och hittat de absolut sista jag hade.
Får bevaka dem som en hök..

image
Dagen i dag har inte riktigt blivit som planerat.. Inte någon påskrift hos revisorn, blir i morgon klockan 10.00 i stället. Det i sin tur gör att jag inte heller kan fixa håret i dag eftersom jag tycker det är lite väl onödigt att ringa in en hundvakt för att jag ska färga håret. Så det får oxå bli i morgon i stället för till i morgon har jag ”beställt” hundvakt. Apropå färg, vissa saker ska vara som det alltid varit. Tex jordgubbar, de ska vara röda och inget annat. Kommer ihåg en gång när Pappa köpte en blå marsipantårta och Farmor nästan fick slag, den bara skulle ju vara i den där vanliga ljusgröna färgen annars var det inte gott, tyckte hon. Men åt av den gjorde hon ändå vill jag minnas, kanske med viss skepsis men slank ner gjorde den allt. Finns vissa andra saker oxå som bara ska vara som det alltid varit..

image
Ibland bedrar snålheten visheten. Man blir lite snål och tänker att den där kajalen jag brukar använda ändå är i dyraste laget så när man behöver en ny så köper man en ny sort. Upptäcker sedan att den är helt kass och tänker att man kan kanske kan hitta något mellanting.. Köper en lite ”bättre” utifrån ett prislappsperspektiv och det är samma sak med den, kan inte alls mäta sig med den jag brukar använda. Så i morgon får jag krypa till korset och köpa den där lite för dyra kajalpennan som nu blivit ännu dyrare eftersom jag inte köpte den direkt. Med det vill jag absolut inte säga att det som är dyrast alltid är bäst för så är det definitivt inte. Men när det gäller just det här fallet då är det så.
Så i morgon efter påskriften får det bli ett besök till NK och inköp av;
image
Den ”rätta” varianten från Sisley. De har även världens bästa ansiktsscrub – rengör verkligen utan att det ”river” i ansiktet. Den är så klart dyr den oxå så den brukar jag inte unna mig mer än väldigt sällan. Men frågan är om man nästan inte är värd den nu efter allt detta jobb man till största delen har bakom sig.. Kanske, får se i morgon. Men om ni skulle vilja unna er världens bästa ansiktsscrub så ser den ut så här;
image

Någonting som jag ju unnat mig är mitt alldeles egna ”sminkbord” till den nya lägenheten.
image
Nu ser det inte ut exakt så här men jag är så nöjd över att jag ska få det på plats när lägenheten väl är klar. Ska bli så skönt att i lugn och ro kunna sitta där och fixa till sig istället för att stressat stå i badrummet.. Ni hör, jag har en klar plan att dra ner både på jobb och antal timmar, är ju ett måste om jag ska ha tid att sitta där vid mitt sminkbord och göra mig respektabel varje dag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.