Roade mig med..

image
Att läsa några inlägg på Blondinbellas blogg igen. Hon är då effektiv som få när det att producera blogginlägg. Hon är heller inte lika korkad som det är lätt att med förutfattad mening tro. Hur som helst så beskrev hon sitt jobb som entreprenör med att hon älskade sitt jobb 95% av tiden. Jag kan bara utgå ifrån att hon varit smartare än mig som hamnat med en massa administration själv eller att hon älskar administration. Tror dock mer på det första alternativet. Men jag har ju som tur är blivit smartare med åren så snart är jag oxå där, men typ noll eget arbete med administration. Då kanske jag oxå älskar mitt jobb till 95% eller kanske till och med 100%.

image
Ren och skär löpande administration har aldrig varit mitt intresse och per automatik då inte heller min styrka. I viss omfattning är det absolut OK men inte när det tar överhanden, då passar det helt enkelt inte mig och jag kommer absolut inte till min rätt på något sätt.

image
Det ska ju vara superkul att jobba. Det tycker jag att det är när jag får utveckla, hitta på nya idéer och vara närmare verksamheten än jag lyckas vara nu för tiden. Men som sagt, inget gnäll snart är det över..

image
Då kan jag plocka fram det jag tycker är roligt att jobba med och det kommer att ge massor av energi. Energi föder energi på samma sätt som framgång föder framgång. Det innebär inte att jag kommer starta 25 nya projekt för det har jag lärt mig det sista året att det är klokt att växa i lite mer lagom takt än vad som skett de två senaste åren. Men idéer råder det ingen brist på så rätt som det är dyker Projekt X eller något annat upp på agendan igen. Men det kommer dröja ett tag, vill ju inte höra att jag ser trött ut var och varannan dag. Det blir man ju inte piggare av direkt..

image
Därför är det tur att jag har min blogg och mitt lilla Fredriksborgs barnboksprojekt – eftersom jag tycker om att skriva så ger det energi. Visst det tar lite tid men det jag får tillbaka i energi gör det till ”time well spent” Blir liksom som en hobby. En del stickar, någon pysslar med sina pelargoner, någon målar, ja de flesta har någon hobby och skrivandet är min..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.