Kriget är slut..

image
..om och med Morgan Alling har jag lyssnat på i natt. Länge. Somnade nog inte förrän vid 05.00 och upp 09.00. Ena dagen 16 timmar sömn och nästa 4 timmar, känns inte så bra för kroppen det inte. Men åter till Morgan och hans bok. En bok om hans uppväxt som han själv berättar i ljudboken. Tänk vad mycket man inte vet om människor och om man visste hade man tänkt, funderat, agerat annorlunda då? Antagligen.

image
Hur som helst så kan man konstatera att Morgans uppväxt var väldigt långt i från Sunes och att Morgans olika pappor han hade under sin barndom var väldigt långt ifrån Sunes pappa.
Med en sådan jobbig och trasig uppväxt kan man bli förvånad över att man blir komiker. Men det är nog vanligare än man tror, att vara rolig blir en överlevnadsstrategi för vissa av de barn som växer upp under sådana trasiga omständigheter. All heder åt Morgan och den så öppna berättelsen om sin uppväxt. En berättelse som berör, så med andra ord rekommenderar jag er alla att läsa eller lyssna på hans bok.

image
Den totala motsatsen till just en trasig uppväxt är bröllop. Jag älskar bröllop, alla är lyckliga och fina. Brudparet strålar och allt är bara så romantiskt, kul & härligt. Inte ofta jag får gå på bröllop nu för tiden i min ålder, men förra året fick jag uppleva just det där på Sandra & Gunnars bröllop. Vem vet, kanske får jag gå på ett bröllop i år oxå, det är nog inte helt uteslutet. Får vänta och se helt enkelt, och hoppas. Hoppas, inte bara för min egen skull utan allra mest för den eventuella brud jag har i åtanke..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.